voorlopige header

Reservatie picknicktafel week korte keten 2021

20210418 103356

Als je met je bubbel op stap gaat in de streek kan je onderweg picknicken aan onze picknicktafel. Deze is 3 meter breed - social distance zeker mogelijk. Ze staat op de wei tegenover ons bedrijf waar ook onze mobiele kippenstal staat. Je kan dus picknicken en intussen de kippen op de wei observeren ... dat is de perfecte rustbrenger.

Onze tafel staat nabij het fietsknooppunt 67 en wandelknooppunt 64 en 65.

Volgende wandel- en fietsroutes passeren (in de buurt van) onze picknicktafel

  • Wandelroutes provincie Oost-Vlaanderen - link
  • Langs de Zwalmbeek wandelroute - link
  • De Watermolenroute (fietstocht) - link

Je kan gratis gebruik maken van de tafel (als ze vrij is) – je moet niet reserveren en je mag zeker zelf je eigen pick-nick meebrengen

Op zaterdag 15 mei, zondag 16 mei, zaterdag 22 mei en zondag 23 mei kan je ook kiezen om de tafel voor jouw bubbel te reserveren. Breng dan zelf je picknick mee – je kan bij ons drank kopen aan democratische prijzen (frisdrank, water, chocomelk, witte of rode wijn, ...) . Wij reserveren de tafel dan gedurende een uur voor jouw bubbel

Je kan eventueel ook kiezen om je wagen bij ons te parkeren en je traject vanaf de boerderij opstarten.

In de week van de korte keten voorzien we wat extra's:

  • je kan ons wedstrijdformulier invullen - voor de winnaar voorzien we een proefpakket twv 50 euro
  • voor de kleinsten voorzien we een kleurwedstrijd - we voorzien potloden ter plaatse
  • na de picknick kan je ook een kleine rondleiding krijgen bij de koeien, kalfjes en kippen


Gezien de weersomstandigheden is deze activiteit geannuleerd. Je kan wel steeds ons picknicktafel gebruiken zonder reservatie.

Wil je, bv in het kader van een familie-activiteit, de tafel reserveren in combinatie met een kleine rondleiding, dan kan je dit steeds vragen (best een mail sturen of eens bellen). Wij bekijken dan of het moment past. Je kan in dat geval bij ons ook (gekoelde) drank en ijsjes kopen aan democratische prijzen. Picknick zelf en warme drank kunnen we niet voorzien.